Visible iPhone 13 Pro Max alana $200 Amazon Hediye kartı + $45 Cash back Hediye Kampanyası

 *Visible* hat üzerinde *Sıfır iPhone 13 PRO MAX* *128GB sürümü indirimde *$980*







Telefonlar 60 gün sonra unlocked oluyor. Yani 60 gün boyunca visible dışındaki hatlarla çalışmaz.  1 yıl Apple Garantisi mevcut ve garanti Türkiye'de de geçiyor.


Kampanyanın detayları:

Numarasını Visible'a taşıyıp *3 ay Visible hat kullananlara içinde $200  olan Amazon hediye kartı* geliyor. Amazon hediye kartını Amazon Amerika sitesi üzerinde istediğiniz zaman kullanabilirsiniz veya isterseniz %20 komisyon ile bana satabilirsiniz. ($200'lık kartı $160'a satın alıyorum)

Bitmedi! Eğer Rakuten'den referansımla üyelik açarsanız $30 üyelik bonusu + $15 satın alma bonusu toplamda $45 cashback kazanacaksınız. Yani diyelim ki bu kapmanyada iPhone 13 Pro MAX aldınız; rakutenden $45 cash back kazanacaksınız.* Rakuten cashbackleri paypal hesabınıza yolluyor 3 ayda bir.

Ayrıca Paypal hesabınız yoksa bu linkten PayPal üyeliği açıp $5  harcarsanız $10 hediye ediyor PayPal.

 https://py.pl/2InyZhRCKNL




Alttaki linkten Rakuten üyeliği açıp, sitede arama kısmına Visible yazıp daha sonra oradan Shop Now butonuna basıyoruz.

http://bit.ly/2GoNx55


 Visible hat internet, konuşma, sms her şey sınırsız, bu  3M6HMWH3M6HPC2 iki referans kodundan birisiyle üye olursanız  ilk ay ücretinden $35 indirim yapacak  ve ilk ay sadece $5 olacak,  diğer aylar party pay sistemine dahil olursanız da sonraki aylarda $25 ödeyeceksiniz.  Hattınızı istediğiniz zaman kapatabilirsiniz. Ne zaman ödeme yapmazsanız o zaman kapanır. 




Visible'da Party pay ile 4 kişi veya üzeri birleşirseniz aylık ödeme $25 oluyor.  Böyle olursa 3 ay için telefon hattına sadece $55 ödemiş olacaksınız. 

Visible hattınızı aktive ettikten sonra bu linke tıklayıp hattınızı party pay'e dahil edeceksiniz ve ilk aydan sonraki aylarda $25 aylık ödemeyi almanız garanti olacak. 

https://www.visible.com/p/Reddit_Upvote

Ve güzel tarafı Verizon şebekesi üzerinde çalıştığı için hemen hemen her yerde çekiyor.  

Konuşma sınırsız, SMS sınırsız, internet sınırsız, hotspot (wifi internet paylaşımı) sınırsız. 

Güzel fırsat. Kargo ücretsiz. Sim Kart ve telefon genelde Fedex ile 1 iş günü içerisinde gönderiyorlar.


Bu linkte yazan hatlardan birisini Visible'a taşıyarak bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.
https://www.visible.com/help/port-in-promotions

Not: Eğer taşımak için hattınız yoksa ebay'den hemen uyguna bir hat satın alarak taşıyabilirsiniz.

Bu satıcı $4'a T-mobile prepaid numarası satıyor.
https://ebay.to/3yYI9A6

ebaydeki diğer ilanlara da bu linkten bakabilirsiniz: 
https://ebay.to/3ok4Vxt 


*İşlemler sırasıyla:

Numaranız varsa 2. aşamadan devam edin.

1. Eğer taşımak için numaranız yoksa önce yukarıdaki linklerden size uygun olan bir tanesinden hattınızı satın alın. Satıcı size numara taşımak için gerekli olan Account number, Phone Number, Pin Number bilgisini ebayden mesajla yollayacak. Mesaj email ile de size geliyor satıcı yolladığında. 

2. Alttaki linke tıklayarak Rakuten'den yeni hesap açın. Hesabınızı açtıktan sonra rakuten web sitesinden arama kısmına Visible yazıp sonra shop now yazan yere tıklayıp visible sitesine gidin.

http://bit.ly/2GoNx55

3. Visible sitesine gelince shop kısmından, shop all phones oradan da  iPhone 13 Pro MAX telefonu seçin.

Telefonun rengini, kapasitesini, Pay now seçeneğini seçerek, Visible Protect Plan seçeneğine No diyerek telefonu sepete ekleyin. 

Daha sonra, Ad soyad, email şifre girip hesap oluşturun. Daha önce hesap açtıysanız farklı email kullanarak hesap açın. Her siparişte farklı email kullanmanız gerekiyor. Çünkü her hesap bir kere faydalanabiliyor bu kampanyadan.

4. Kargo için adresinizi girin. 

4a. Bring your phone number over sayfası geldiğinde buraya ebayden aldığınız ya da mevcutta kendinize ait olan telefon numaranızı, current carrier kısmından hangi hatsa (mesela Tmobile Prepaid) onu seçin, Account Number ve Pin numarasını, kendi adresinizin Zip kodunu girin.




5. İlerleyerek devam edin. Sizden ödeme için kart bilgilerinizi ya da paypal hesabınızı girmenizi isteyecek. Hattın ilk ay $5 olması için 3M6HMWH3M6HPC2 kodundan birisini girmeyi unutmayın.

6. Sim kart ve telefon genelde ertesi iş gününde adresinize teslim ediliyor. 

7. Kargonuz geldiği zaman telefonunuza sim kartı takıp, Visible uygulamasını kurup kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın. Sonra hattı aktive edin. İlk ayın ücreti olan $5'ı ödeyin.

8. Hattı aktive edince bu linke tıklayıp party pay'e katılın. Bu sayede 2. ay ve sonraki aylarda devam ederseniz aylık sadece $25 ödeyeceksiniz. 

https://www.visible.com/p/Reddit_Upvote


9.
  $200 amazon hediye kartı için Hattınızı aktive ettikten sonraki 62.-65. gün arasında size $200 olan Amazon kartınızı aktive etmeniz için visible uygulamasından bir kod görünecek. Uygulamadaki kodu ve aşamaları takip ederek debit kartınızı aktive edebilirsiniz. 


*Toplam maliyet:

Telefon ücretinin tamamı olan $980 ve telefonun vergisi + ( $5 ilk ay + $25 ikinci ay  + $25 üçüncü ay hat parası) + Eğer taşımak için numara yoksa ebay'den $4'a numara - $200 Amazon hediye kartı  - ($45 rakuten cash back)  = $1039 - 245 = $794

Yani bu fiyata hem 3 ay sınırsız internetli Verizon tabanlı hat sahibi olacaksınız hem de 60 gün sonra unlocked olan sıfır iPhone 13 PRO MAX sahibi olacaksınız. Hattı isterseniz kullanmaya devam edebilirsiniz. Hat için 4. ay ödeme yapmazsanız otomatik kapanır.

Visible telefonlar 60 gün sonra unlocked oluyor yani sim kilitleri açılıyor ve istediğiniz telefon operatörüyle kullanabilirsiniz.

Telefonları Türkiye'de sorunsuz kullanabilirsiniz. Telefonların garantisi Türkiye'de Apple Store ve yetkili servislerde 1 yıl geçerli.


Yorumlar

  1. Müthiş bir kampanya en kısa sürede yararlacanağım. Teşekkürler. Keşke daha çok paylaşım olsa. Bu arada kampanya güncellendi, artık apple homePod mini yerine apple airpods pro veriyorlar.ç

    YanıtlaSil
  2. bitti maalesef o kadar övdüm alamadan bitti üzücü

    YanıtlaSil

Yorum Gönder