Visible iPhone 12 $400 Kampanyası Detayları ve aşamaları

 *Visible* hat üzerinde: 





*Sıfır Unlocked iPhone 12* *64GB sürümü  *$400*, *128GB sürümü  $520*, 

*Sıfır Unlocked iPhone 12 PRO* *128GB sürümü  $858*, 

*Sıfır Unlocked iPhone 12 PRO MAX* *128GB sürümü  $954*, 


Kampanyanın detayları:

Numarasını Visible'a taşıyıp *3 ay Visible hat kullananlara içinde $200 ya da $150 olan sanal debit kart ya da Amazon hediye çeki* geliyor. Sanal Debit'i online olarak veya apple pay, google pay, samsung pay gibi sistemlere ekleyerek istediğiniz yerde alışverişte kullanabilirsiniz. Amazon çekini de Amazon üzerinde kullanabilirsiniz.


Bitmedi! Eğer Rakuten'den referansımla üyelik açarsanız $30 üyelik bonusu + $15 visible'dan alışveriş için cashback kazanacaksınız. Yani diyelim ki iPhone 12 aldınız; $30 + $15 toplamda *$45 cash back kazanacaksınız.




Alttaki linkten üyelik açıp, sitede arama kısmına Visible yazıp daha sonra oradan Shop Now butonuna basıyoruz.

http://bit.ly/2GoNx55


 Visible hat internet, konuşma, sms her şey sınırsız, bu referans koduyla üye olursanız  3qp8Pp ilk ay ücretinden $35 indirim yapacak  ve ilk ay sadece $5 olacak,  diğer aylar eğer party pay sistemine dahil ederseniz sonraki aylarda $25 ödeyeceksiniz.  Hattınızı istediğiniz zaman kapatabilirsiniz. Ne zaman ödeme yapmazsanız o zaman kapanır. 





Visible'da Party pay ile 4 kişi veya üzeri birleşirseniz aylık ödeme $25 oluyor.  Böyle olursa 3 ay için sadece $55 ödemiş olacaksınız.  Party Pay'de herkes kendi ödemesinden sorumlu olduğu için diğer kişileri tanımanıza bile gerek yok. 

Visible hattınızı aktive ettikten sonra bu linke tıklayıp hattınızı party pay'e dahil edeceksiniz ve ilk aydan sonraki aylarda $25 aylık ödemeyi almanız garanti olacak. 

https://www.visible.com/p/Reddit_Upvote

Ve güzel tarafı Verizon şebekesi üzerinde çalıştığı için hemen hemen her yerde çekiyor.  

Konuşma sınırsız, SMS sınırsız, internet sınırsız, hotspot (wifi internet paylaşımı) sınırsız. 

Güzel fırsat. Kargo ücretsiz. Sim Kartı genelde 1 iş günü içerisinde gönderiyorlar.


Not: Eğer taşımak için hattınız yoksa eskiden ebay'den hat bulunuyordu ama ebay o türde hatların satışını yasakladı. Bu yüzden farklı alternatif sunacağım. 

Ting Mobile denen bir hat var. Bu hat ve yanında $30 krediyle birlikte genelde WalmartTarget ve Best Buy Mağazalarında sadece $1'a satılıyor. Şu anda baktığımda mesela Target'te $1, Best Buy mağazasında $1. Etrafınızda bu mağazalar varsa internet sitesinden mağazada olup olmadığına bakabilirsiniz. 

Her neyse bu hattı alıp aktive edince $1'a taşımak için hat sahibi olmuş oluyorsunuz. 

Best buy $1 (Kargo $6 ertesi gün teslim)https://www.bestbuy.com/site/ting-mobile-sim-card-kit-w-30-service-credit-included/6406986.p?skuId=6406986 

Target $1 ($35 altı siparişe kargo edilemiyor):  https://www.target.com/p/ting-sim-kit-with-30-free-service/-/A-80414087

ebay $5.99 (Kargo ücretsiz): https://ebay.to/2XDfLV0

ebay $4.78 (Kargo ücretsiz): https://www.ebay.com/itm/393427339184

Amazon $10 (Kargo ücretsiz): https://www.amazon.com/Ting-GSM-SIM-card-Starter/dp/B077DR8VYG


*İşlemler sırasıyla:

Numaranız varsa 2. aşamadan devam edin.

1. Eğer taşımak için numaranız yoksa önce yukarıdaki linklerden size uygun olan bir tanesinden ting hattınızı alıp bu linke tıklayarak hesabınızı oluşturup aktive edin. Çok hızlı bir şekilde oluyor hemen. 

Daha sonra Buraya tıklayarak ting numaranızı taşımak için Account number ve pin number gibi bilgileri elde etme aşamalarına bakın.

2. Alttaki linke tıklayarak Rakuten'den yeni hesap açın. Hesabınızı açtıktan sonra rakuten web sitesinden arama kısmına Visible yazıp sonra shop now yazan yere tıklayıp visible sitesine gidin.

http://bit.ly/2GoNx55

3. Visible sitesine gelince shop kısmından iPhone 12, iPhone 12 Pro ya da 12 Pro MAX için istediğiniz telefonu seçin.

Telefonun rengini, kapasitesini, Pay now seçeneğini seçerek, Visible Protect Plan seçeneğine No diyerek telefonu sepete ekleyin. 

Daha sonra, Ad soyad, email şifre girip hesap oluşturun. Daha önce hesap açtıysanız farklı email kullanarak hesap açın. Her siparişte farklı email kullanmanız gerekiyor. Çünkü her hesap bir kere faydalanabiliyor bu kampanyadan.

4. Kargo için adresinizi girin. 

4a. Bring your phone number over sayfası geldiğinde buraya ting hattınızdan elde ettiğiniz telefon numaranızı, current carrier kısmından Ting seçeneğini, Account Number ve Pin numarasını, Ting hesabını açarken girdiğiniz Zip kodunu girin.




5. İlerleyerek devam edin. Sizden ödeme için kart bilgilerinizi ya da paypal hesabınızı girmenizi isteyecek. Hattın ilk ay $5 olması için 3qp8St kodunu girmeyi unutmayın.

6. Sim kart ve telefon genelde ertesi iş gününde adresinize teslim ediliyor. 

7. Kargonuz geldiği zaman telefonunuza sim kartı takıp, Visible uygulamasını kurup kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın. Sonra hattı aktive edin. İlk ayın ücreti olan $5'ı ödeyin.

8. Hattı aktive edince bu linke tıklayıp party pay'e katılın. Bu sayede 2. ay ve sonraki aylarda devam ederseniz aylık sadece $25 ödeyeceksiniz. 

https://www.visible.com/p/Reddit_Upvote

9.  Hattınızı aktive ettikten sonraki 62.-65. gün arasında size $200 / $150 olan Debit kartınızı aktive etmeniz için e-mail gelecek. E-mail'den debit kartınızı aktive edebilirsiniz. Eğer e-mail gelmezse hesabınıza giriş yaparsanız hesabınızda da debit kart için kod ve linki görebileceksiniz.


*Toplam maliyet:

Telefon ücreti ve telefonun vergisi ($600 veya $1008 veya $1104) + $5 ilk ay + $25 ikinci ay  + $25 3. ay + Eğer taşımak için numara yoksa $1 numara - $200 mastercard debit card  - ($30 + $15 rakuten cash back)  =  iPhone 12 $410 , 12 PRO $844 veya 12 PRO MAX $944

Yani bu fiyata hem 3 ay sınırsız internetli Verizon tabanlı hat sahibi olacaksınız hem de unlocked iPhone sahibi olacaksınız. Hattı isterseniz kullanmaya devam edebilirsiniz. Hat için 4. ay ödeme yapmazsanız otomatik kapanır.

Visible telefonlar unlocked yani sim kilitsiz olarak geliyor. Yani istediğiniz hat ile kullanabilirsiniz ama kampanya için gelen hattı telefonda aktive etmeniz gerekiyor. 

Telefonları Türkiye'de sorunsuz kullanabilirsiniz. Telefonların garantisi Türkiye'de 1 yıl geçerli.

Yorumlar

  1. 12 pro max de kulaklık hediyesi yok mu başkan

    YanıtlaSil
  2. Daha önce paylaştığın 3 aylık t-mobile hatları da taşıyabiliyor muyuz?

    YanıtlaSil
  3. 1. Ben daha onceden ebaydan numara alip cricket’e tasimistim. Simdi o bilgileri girip visible’a tasiya bilir miyim?
    2. Party pay’e join yapip ilk ay da 25 dolar odemek mumkun degil mi?

    Recommend: sonda bose kulaklik yazmissin, o galiba onceden idi, istersen degisirsin.

    Tesekkurler dikkatin icin.

    YanıtlaSil
  4. 1. Evet.
    2. Maalesef mümkün değil. ilk ay her türlü 40 dolar ödüyorsunuz.

    YanıtlaSil
  5. Yeni kampanya ile güncellendi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder