Zillow'da $35 ödeyerek sınırsız kiralık ev başvurusu yapma

Zillow'un kiralama başvurusu sistemi sayesinde, sınırsız kiralama başvurusu yapabilirsiniz. İşte detaylar:



Zillow, sadece $35 ödeyerek, tüm maddi gelir bilgilerinizi ve diğer gereken bilgileri girdiğiniz bir başvuru ile background check ve Kredi geçmişi incelemesi yapıyor. Bu sayede, 30 gün boyunca  Zillow applicationları kabul eden ilanları seçerek sınırsız sayıda kiralık ilana başvuru yapabilirsiniz.


Artık her ev için ayrı ayrı başvuru formu doldurmanıza ve her defasında background check ve Kredi geçmişi incelemesi için ödeme yapmanıza gerek kalmıyor. Ev sahiplerinin genelliklebackground check ve Kredi geçmişi incelemesi için talep ettiği ücretler $30 ile $75 arasında değişiyor. Yani, sadece 3 ev için ayrı ayrı başvuru yapsanız bile bu işlem size $200'den fazla malolabilir.


Kredi skorunuz olmayabilir. Yine de bu sistemi kullanabilirsiniz. Çalıştığınıza dair maaş bordroları (paystub) veya banka hesap ekstresi (bank statement) gibi belgeleri Zillow başvurunuzda gelir kanıtı olarak kullanabilirsiniz.


Eğer Amerika'da size co-signer (kefil) olacak birini bulma şansınız varsa, bu da bir seçenek olabilir. Ancak unutmayın ki, genellikle insanlar kefil olmayı kabul etmekte isteksiz oluyor, çünkü bu durumda kredi geçmişi de incelendiği için yapmak istemiyorlar.


Zillow'un bu hizmeti hakkında daha fazla bilgiye ve sıkça sorulan sorulara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.zillow.com/z/rental-manager/rental-applications-faq/

Yorumlar