Mint mobile sınırsız internetli 3 aylık hat $90. Yanında $45 hediye geliyor.

 Mint mobile sınırsız internetli 3 aylık hat $90. Yanında $15 Best Buy Gift Card ve ek olarak $30 Cash Back gelecek.



Şu anda Best Buy'da eğer bu hat paketini alırsanız $15 Best Buy Hediye kartı veriyor. Bu $15'ı best buy internet sitesinde ya da mağazasında kullanabilirsiniz.

Ayrıca öncelikle bu linkten önce Rakuten'den referansımla üyelik açarsanız $30 cash back kazanacaksınız. Rakuten Cash backleri Paypal hesabı açarsanız paypal adresinize yolluyor 3 ayda bir. Bir sonraki yollama tarihi 15 Ağustos.
http://bit.ly/2GoNx55

Adımlar:
1. Bu linkten Rakuten Hesabınızı açtıktan sonra rakuten web sitesinden arama kısmına Best Buy yazıp sonra shop now yazan yere tıklayıp Best Buy sitesine gidin.

2. Best Buy sitesinden arama kısmına 6434629 yazın direkt Mint Mobile 3 aylık sınırsız paket sayfası açılacak.

3. sepete ekleyip siparişi verin.

Best Buy sitesinde isterseniz ücretsiz kargo isterseniz de See all pickup locations yazan kısma tıklayarak yakınınızda mağazada varsa kontrol edip mağazadan alabilirsiniz.

Eğer $30 Rakuten cash back istemiyorsanız direkt bu linke tıklayıp satın alabilirsiniz.
https://www.bestbuy.com/site/mint-mobile-unlimited-phone-plan-3-months-of-wireless-service/6434629.p?skuId=6434629

Kargo ücretsiz. Best Buy mağazasındaki kampanya baya iyi. 3 aylık 45 dolara gelmiş oluyor gelecek olan cash back ve hediye kartı düşünce.

Mint Mobile T-mobile altyapısını kullanan bir operatör. Gideceğiniz yerde çekiyor mu kontrol etmek için bu siteden zip kod ya da şehir ismi girip arayabilirsiniz:
https://www.mintmobile.com/coverage/

Telefonum Mint Mobile uyumlu mu diye bakmak isterseniz bu linkten imei girerek bakabilirsiniz. Eğer çakma imei varsa orjinal imei girerek kontrol edin.
https://www.mintmobile.com/byop/#compatible

Yorumlar