Visible'dan hat açarak $145 para kazanma

 *Visible'a* numara taşırsanız eğer $100 Mastercard Debit Card (Her yerde geçerli) veriyor. Ayrıca $45 da Rakuten Cash Back kazanacaksınız.


Kampanyanın detayları:

Numarasını Visible'a taşıyıp *3 ay Visible hat kullananlara içinde $100 olan Mastercard Debit Card (Her yerde geçerli) veriliyor.*

Bu linkten telefonunuz visible uyumlu mu diye bakabilirsiniz. 

https://www.visible.com/shop/compatibility

Bitmedi! Eğer hattı taşımadan önce Rakuten'den referansımla üyelik açarsanız $15 visible'dan alışveriş için cash back kazanacaksınız. 

Daha sonra 90 gün içinde Visible'dan kazandığınız $100 Mastercard Debit Kartı harcamadan önce veya herhangi bir sitede $30 harcamadan önce Rakuten hesabınıza girip oradan amazon veya harcama yapacağınız web sayfasını arayıp Shop Now butonuna bastıktan sonra $30 üzeri alışveriş yaptığınızda Rakuten size $30 yeni üyelik bonusu verecek. 

Yani hat taşırsanız ve rakuten üzerinden tıklayıp bir siteden $30 alışveriş yaptığınızda toplamda *$45 cash back kazanmış olacaksınız.




Alttaki linkten üyelik açıp, sitede arama kısmına Visible yazıp daha sonra oradan Shop Now butonuna basıyoruz.

http://bit.ly/2GoNx55


Visible hat internet, konuşma, sms her şey sınırsız, bu referans koduyla üye olursanız  3qp8St ilk ay ücretinden $35 indirim yapacak  ve ilk ay sadece $5 olacak,  diğer aylar eğer party pay ile başka kullanıcılarla ortak yaparsanız $25 ödeyeceksiniz. Yani en az 3 ay hattı kullanırsanız hat için $55 ödeyip, $100 Mastercard Debit Kart alacaksınız. Hattınızı istediğiniz zaman kapatabilirsiniz. Ne zaman ödeme yapmazsanız o zaman kapanır. 




Visible'da Party pay ile 4 kişi veya üzeri birleşirseniz aylık ödeme $25 oluyor.  Böyle olursa 2 ay için sadece $30 ödemiş olacaksınız.  Party Pay'de herkes kendi ödemesinden sorumlu olduğu için diğer kişileri tanımanıza bile gerek yok. 

Visible hattınızı aktive ettikten sonra bu linke tıklayıp hattınızı party pay'e dahil edeceksiniz ve ilk aydan sonraki aylarda $25 aylık ödemeyi almanız garanti olacak. 

https://www.visible.com/p/Reddit_Upvote

Ve güzel tarafı Verizon şebekesi üzerinde çalıştığı için hemen hemen her yerde çekiyor.  

Konuşma sınırsız, SMS sınırsız, internet sınırsız, hotspot (wifi internet paylaşımı) sınırsız. 

Güzel fırsat. Kargo ücretsiz. Sim Kartı genelde 1 iş günü içerisinde gönderiyorlar.


Numara taşıyarak bu kampanyadan faydalabilecek hatların listesi bu linkte yer alıyor. 

https://www.visible.com/help/port-in-promotions


Not: Eğer taşımak için hattınız yoksa eskiden ebay'den hat bulunuyordu ama ebay o türde hatların satışını yasakladı. Bu yüzden farklı alternatif sunacağım. 

Ting Mobile denen bir hat var. Bu hat ve yanında $30 krediyle birlikte genelde WalmartTarget ve Best Buy Mağazalarında sadece $1'a satılıyor. Şu anda baktığımda mesela Target'te $1, Best Buy mağazasında $1. Etrafınızda bu mağazalar varsa internet sitesinden mağazada olup olmadığına bakabilirsiniz. 

Her neyse bu hattı alıp aktive edince $1'a taşımak için hat sahibi olmuş oluyorsunuz. 

Best buy $1 (Kargo $6 ertesi gün teslim)https://www.bestbuy.com/site/ting-mobile-sim-card-kit-w-30-service-credit-included/6406986.p?skuId=6406986 

Target $1 ($35 altı siparişe kargo edilemiyor):  https://www.target.com/p/ting-sim-kit-with-30-free-service/-/A-80414087

ebay $5.99 (Kargo ücretsiz): https://ebay.to/2XDfLV0

ebay $4.78 (Kargo ücretsiz): https://www.ebay.com/itm/393427339184

Amazon $10 (Kargo ücretsiz): https://www.amazon.com/Ting-GSM-SIM-card-Starter/dp/B077DR8VYG


*İşlemler sırasıyla:

Numaranız varsa 2. aşamadan devam edin.

1. Eğer taşımak için numaranız yoksa önce yukarıdaki linklerden size uygun olan bir tanesinden ting hattınızı alıp bu linke tıklayarak hesabınızı oluşturup aktive edin.  Çok hızlı bir şekilde oluyor hemen. 

Daha sonra Buraya tıklayarak ting numaranızı taşımak için Account number ve pin number gibi bilgileri elde etme aşamalarına bakın.

2. Alttaki linke tıklayarak Rakuten'den yeni hesap açın. Hesabınızı açtıktan sonra rakuten web sitesinden arama kısmına Visible yazıp sonra shop now yazan yere tıklayıp visible sitesine gidin.

http://bit.ly/2GoNx55

3. Visible sitesine gelince shop kısmından Bring your own phone şeklinde arayın..

Gelen sayfada elinizdeki telefonun marka model ve imei numarasını seçin. Pay now seçeneğini seçerek ilerleyin. Eğer telefonunuz alttaki modellerden birisi ise eSim teknolojisi kullanıyor demektir. Bu sayede adresinize fiziksel sim kart kargolamasını beklemeden çok hızlı bir şekilde hattınızı aktifleştirebiliyorsunuz.

iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2nd gen), iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max.

Daha sonra, Ad soyad, email şifre girip hesap oluşturun. Daha önce hesap açtıysanız farklı email kullanarak hesap açın. Her siparişte farklı email kullanmanız gerekiyor. Çünkü her hesap bir kere faydalanabiliyor bu kampanyadan. 

4. Kargo için adresinizi girin. Eğer telefon eSim uyumlu olursa bu aşamaya gerek kalmayacaktır.

4a. Bring your phone number over sayfası geldiğinde buraya ting hattınızdan elde ettiğiniz telefon numaranızı, current carrier kısmından Ting seçeneğini, Account Number ve Pin numarasını, Ting hesabını açarken girdiğiniz Zip kodunu girin.




5. İlerleyerek devam edin. Sizden ödeme için kart bilgilerinizi ya da paypal hesabınızı girmenizi isteyecek ama herhangi bir ödeme yapmayacaksınız hattınız size kargoyla ulaşıp aktive edene kadar. 

6. Sim kart genelde ertesi iş gününde adresinize teslim ediliyor. 

7. Kargonuz geldiği zaman telefonunuza sim kartı takıp, Visible uygulamasını kurup kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın. Sonra hattı aktive edin. İlk ayın ücreti olan $5'ı ödeyin.

8. Hattı aktive edince bu linke tıklayıp party pay'e katılın. Bu sayede 2. ay ve sonraki aylarda devam ederseniz aylık sadece $25 ödeyeceksiniz. 

https://www.visible.com/p/Reddit_Upvote

9.  $200 debit kart için Hattınızı aktive ettikten sonraki 62.-65. gün arasında size $200 olan Debit kartınızı aktive etmeniz için visible uygulamasından bir kod görünecek. Uygulamadaki kodu ve aşaları takip ederek debit kartınızı aktive edebilirsiniz. 

En son ekranda bu ekran alıntısındaki gibi olacak.



*3 ay sonunda toplam maliyet:

Sim Kart ücreti ve kargosu $0 + $5 ilk ay + $25 ikinci ay + $25 üçüncü ay + Eğer taşımak için numara yoksa $7 numara - $100 Mastercard Debit Card  - ($30 + $15 rakuten cash back)  =  $83 kardasınız.

Yani hem 3 ay sınırsız internetli Verizon tabanlı hat sahibi olacaksınız hem de $83 kar edeceksiniz. Muhteşem bir kampanya!

Yorumlar

  1. naim böyle bir şey nasıl olabilir? yani 100 tane hat alıp bu olayı yapsam 8300 dolar mı kazanmış olacağım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kolay bir şey değil maalesef. Herkes uğraşamaz öyle.

      Sil
    2. Neden kolay olmadığını anlıyorum. Deneme amaçlı aldım bir tane tign hat. 1 gündür tigni aktif etmeyle uğraşıyorum olmadı.

      Sil

Yorum Gönder